On mahdotonta boikotoida Israelia, ellet tahdo takaisin kivikaudelle

Startup-valtio, Israel, on kehittänyt niin monta uutta teknologiaa, jotka ovat käytössä ympäri maailmaa, että joudut nopeasti takaisin kivikaudelle, jos aiot boikotoida niitä. Käyttäjät eivät aina tiedä sitä, että Israel on useiden sellaisten teknologioiden takana, joita käytetään kännyköissä, ihmishenkiä säästävissä lääketieteellisissä laitteissa, lentokenttien turvallisuusjärjestelmissä ja monissa muissa keksinnöissä.

Jos et halua palata takaisin luolaihmiseksi, sinun on erittäin haastavaa boikotoida juutalaista valtiota, joka keksinnöillään parantaa ihmisten elämän laatua ympäri maailmaa.

Katso alla olevasta linkistä video ja laske, kuinka montaa Israelissa kehitettyä laitetta käytät jokapäiväisessä elämässäsi.

Lue artikkeli: United with Israel