Viisi syytä torjua Israelin boikotoiminen

Harvardin yliopiston professori Alan Dershowitz selittää ytimekkäästi, miksi ne, jotka boikotoivat Israelia ovat moraalittomia ja miksi heidät pitää torjua.

 

Syyllistäminen

Yksinkertaisesti: ”boikotoimalla Israelia osoitetaan, että Lähi-idän nykyinen pattitilanne Israelin syy.” Pattitilanne ei ole Israelin syytä, mutta boikotointi johtaa siihen. Israel ja juutalainen kansa ovat, jo ennen nykyisen modernin Israelin valtion syntyä, olleet aina valmiita kompromisseihin saadakseen asua rauhassa arabinaapureidensa kanssa. Arabit ovat torjuneet joka ikisen heille tarjotun sopimuksen vuodesta 1917. Israel EI ole syyllinen neuvotteluiden pattitilanteeseen – arabit ovat.

Tosiasiassa se, että arabit sanovat aina EI rauhan sopimuksille, perustuu siihen, että maan jako olisi selkeä viesti kaikille siitä, että konflikti ei ole maa-alueeseen liittyvä asia. Muuten olisimme ratkaisseet ongelman jo sata vuotta sitten!

 

Boikotti ei rohkaise rauhan puheisiin

Neuvottelu: Haluat tuoda jonkun neuvottelupöytään? Sen jälkeen haluat heidän ymmärtävän, mitä he menettävät, jos he EIVÄT saavu neuvotteluihin. Israel boikotti toimii täysin toisin. Se näyttää Palestiinan hallinnolle, että maailma painostaa Israelia ja rohkaisee Palestiinan hallintoa kieltäytymään neuvotteluista. Miksi neuvotella, jos massat boikotoivat Israelia ja pakottavat Israelin kansainvälisen painostuksen alle? Tämä on täysin vastakkaista sille, mitä pitäisi tehdä.

 

Israel on VIIMEINEN maa, jota olisi syytä boikotoida

Kiina, Pohjois-Korea, Iran, Syyria, Venezuela jne. Tässä on lista maita, jotka polkevat omien kansalaistensa ihmisoikeuksia. Näitä maita tulisi boikotoida ja ne pitäisi eristää, ei Israelia! Boikotoimalla vain Israelia, lähettää ikävän viestin, koska on valtioita, jotka tekevät hirvittäviä asioita omille kansalaisilleen. Israel on yksi maailman parhaista maista, kun puhutaan ihmisoikeuksista jopa Israelin vihollisia kohtaan. Tämä on selvä merkki siitä, että koko anti-Israel liike ei aja ihmisoikeuksia, vaan he ajavat antisemitismiä.

 

Boikotti satuttaa muita

Sapettavinta on se, että ihmiset, jotka keskittyvät Israelin boikotoimiseen, sivuuttavat täysin ympäri maailmaa ihmisoikeuksia vailla olevat ihmiset. Samat ihmiset, jotka väittävät huolehtivansa ihmisoikeuksista boikotoimalla Israelia, itseasiassa paljastavat olevansa tekopyhiä antisemitistejä. He sivuuttavat todelliset ihmisoikeuksien väärinkäytökset ympäri maailmaa. Sen sijaan he valitsevat vhansa kohteelle Lähi-Idän ainoan demokratian, joka kohtelee vihollisiaan paremmin kuin monet maat omia kansalaisiaan.

 

Israel on oikeassa

Entä Gaza ja Israel tuhoamassa ihmiskilpiä käyttäviä terroristeja? Näin toimii jokainen hallitus, kun viholliskansa koittaa tappaa sen omia kansalaisia.

Lue artikkeli: IsraelUnwired

Katso YouTubesta

 

Katso myös, mitä Ruth Deech, Oxford akateemikko, kertoo Israelin boikotoinnista.