Israel toimii yli rajojen pelastaakseen ihmishenkiä ja muuttaakseen maailmaa

Israel on kooltaan maailman 152. suurin valtio (esim. Venäjä sijalla 1 ja Suomi 64). Israel on kuitenkin ensimmäisenä lähettämässä apuaan ympäri maailmaa oleville katastrofialueille, kuten maanjäristys-, tsunami- ja taifuuniuhreille Haitissa, Japanissa ja Filippiineillä.

Save a Child’s Heart -järjestö tuo Israeliin hoitoon lapsia, jotka sairastavat vaikeaa sydänvikaa. Lapsia tulee klinikalle ympäri maailmaa esim. Etiopiasta, Sudanista, Irakista, Tansaniasta, Syriasta, Gazasta, palestiinalaisalueilta. Hoitoon tulee lapsia maista, jotka ovat sodassa Israelin kanssa. Save a child’s heart -järjestön vapaaehtoiset ja lääkärit tuovat sairaat lapset hoitoon Israeliin, ilman, että vanhemmat joutuvat maksamaan hoidosta. Save a child’s heart -järjestön lääkärit ovat suorittaneet yli neljätuhatta leikkausta, jotka ovat pelastaneet lapsen hengen. Lapsia on tullut yli 50 maasta.

Innovation Africa -järjestö tuo uutta teknologiaa ja koulutusta afrikkalaisiin kyliin. Vapaaehtoiset rakentavat kouluja ja sairaaloita. Uudet teknologiat, kuten aurinkoenergian avulla saatu puhdas vesi, muuttavat satojen tuhansien ihmisten elämän.

Israel toimii yli rajojen pelastaakseen ihmishenkiä ja muuttaakseen maailmaa. Israel on enemmän kuin yksi maa. Israel on sen ihmiset, jotka haluavat auttaa muita ihmisiä.

Katso video