Ringo Starr esiintyy Israelissa: I Want to Hold Your Hand!

Ringo Starr tulee Pyhään maahan. Entinen Beatles rumpali on ilmoittanut esiintyvänsä Israelissa kesäkuussa Euroopan kiertueensa yhteydessä.

Ringo Starr & His All-Starr Bandiin kuuluvat rocklegendat: Steve Lukather (Toto), Greg Rollie (Journey) ja Graham Gouldman (10cc). Ringo Starrin nettisivulla kerrotaan, että bändillä on kaksi esiintymistä Tel Avivin Menorath Mivtahim Arenalla 23. ja 24. kesäkuuta.

Ringo Starrin esiintyy50 vuotta sen jälkeen, kun Israelin hallitus kielsi Beatlesin esiintymisen Israelissa vuonna 1966. Perusteluna oli, että bändi vaikuttaisi negatiivisesti juutalaisen valtion nuorisoon. Myöhemmin Israelin hallitus pyysi anteeksi päätöstä. Paul McCartney esiintyi Israelissa vuonna 2008.

Ilmoitus Ringo Starrin Israelin esiintymisestä tuli sen jälkeen kun uusi-seelantilainen pop tähti Lorde peruutti esiintymisensä Israelissa BDS liikkeen painostuksesta

Pink Floydin entinen solisti Roger Waters on ollut eturivissä vaatimassa muusikkoja ja taitelijoita boikotoimaan Israelia. Kuitenkin monet taitelijat ovat jättäneet huomioimatta hänen sanomansa, kuten Radiohead, joka konsertoi Tel Avivssa heinäkuussa ja maaliskuussa Israelissa esiintyvä Steve Vai.

Lue artikkeli: United With Israel