Haifan kansainvälinen filmifestivaali on julkaissut tapahtumassa näytettävät israelilaiset elokuvat

Madam Yankelova’sFine Literature Club

Israelilaisen elokuvan uusinta satoa esitetään isolla kankaalla.

Haifan 33. kansainväliset filmifestivaalit, jotka pidetään lokakuun 5-14, on julkaissut listan israelilaisista elokuvista, jotka osallistuvat tapahtuman dokumentti- ja elokuvakilpailuun.

Näyttelijä Tzahi Gradin ohjaama elokuva Cousin, näytetään Venetsiassa ja Haifassa. Elokuva on komedia perheenisästä ja hänen ulkomaalaisesta työntekijästään.

Guilhad Emilio Schenkerin elokuvassa Madam Yankelova’s Fine Literature Club esiintyy israelin tunnetuimpia näyttelijöitä. Heidän joukossaan Ania Bukstein, Keren Mor, Yiftach Klein, Alex Ansky, Leah Konig, Tuvia Tzafir ja Hana Laslo. Elokuva kertoo nuoresta naisesta, joka liittyy salaperäiseen kirjallisuuskerhoon ja rakastuu näin rikkoen kerhon perussäännön.  

Haim Tabakmanin elokuva Ewa kertoo tarinan miehestä, joka on naimisissa kauniin ja salaperäisen naisen kanssa. Nainen on selvinnyt holokaustista ja miehelle selviää salaisuus naisen menneisyydestä.

Asaf Saban ohjaama elokuva Outdoors kertoo parista, jotka rakentavat unelmatalon, joka muuttuu painajaiseksi. 

Testament, jonka on ohjannut Amichai Greenberg, keroo nuoresta tutkijasta joka taistelee holokaustin kieltäjiä vastaan ja paljastaa oman perheensä salaisuuden. 

Lue juttu kokonaisuudessaan Jerusalem Postista