Israelilainen poika, jolla on vammansa vuoksi erityistarpeita, sai toiveensa toteutettua. Hän oli päivän poliisina.

Ilya Cohen kertoi, että hän on maailman onnellisin poika, kun hän pääsi toteuttamaan unelmansa, olla poliisina päivän.

Tzabar koulu on tarkoitettu lapsille, joilla on erityistarpeita. Koulun henkilökunta haluaa auttaa koululaisia toteuttamaan unelmiaan. Cohenin opettajat hankkivat hänelle poliisin uniformun, ja hän pääsi päiväksi osallistumaan etelä Israelissa sijaitsevan Dimonan kaupungin poliisijoukkoihin.

Cohen istui aamulla poliiseille pidettävässä informaatiotilaisuudessa, jonka piti Dimonan poliisiaseman komentaja llan Shoshan. Cohen pääsi myös osallistumaan poliisien rutiinipartiointiin ympäri kaupunkia.

”Toteuttamalla Ilyan unelman olla poliisi yhtenä päivänä, oli tärkeää myös meille. Se heijastaa meidän vahvaa sidettä yhteisöömme,” sanoi llan Shoshan.

”Olen maailman onnellisin poika, kun unelmani toteutui,” sanoi Cohen.

Lue alkuperäinen juttu jns.org