Jazzia Punaisellamerellä

Punaisenmeren jazzfestivaali pidetään tapahtuman vakiopaikalla Eilatin satamassa 27. – 30. elokuuta. Israelin suosituinta festivaalia vietetään jo 31. kertaa. Festivaalien taiteellinen johtaja, saksofonisti Eli Degbri, on koonnut yhteen sopivan sekoituksen kansainvälisiä- ja israelilaisia artisteja.

Festivaaleilla esiintyy tunnettuja muusikoita Yhdysvaltojen jazzpiireistä, kuten rumpali Brian Blade, saxofonisti Wayne Escoffery, trumpetisti Christian Scott ja pianisti Aaron Goldberg. Festivaalien taiteellinen johtaja Eli Degbri ei tyydy pelkästään toimimaan festivaalien kuliseissa, vaan hän myös viihdyttää yleisöä lavalla big bandin kanssa. Instrumentaalisen musiikin lisäksi festivaaleilla esiintyy israelilaisia huippulaulajia, kuten Dikla, Miri Mesika ja Marina Maximilian.

Lue koko juttu: Jerusalem Post

Katso lisäinformaatiota: Red Sea Jazz Festival