ReWalk voi helpottaa alaraajoista halvaantuneiden elämää

Viime syksynä tässä blogissa kerrottiin UpnRide-laitteesta. Laitteen on kehittänyt israelilainen Amit Goffer. Hän oli aikaisemmin kehittänyt ReWalk-laitteen. Sen avulla alaraajoista halvaantunut henkilö voi kävellä ja kiivetä portaita. ReWalk-laite on helpottanut useiden alaraajoista halvaantuneiden ihmisten elämää ja parantanut heidän elämänlaatuaan. Laittetta kehittää israelilainen ReWalk Robotics Ltd, joka myös valmistaa ja markkinoi ulkoista robottitukirankaa henkilöille, joilla on selkäydinvamma. ReWalk Robotics Ltdn missiona on parantaa ihmisten elämänlaatua, joilla on alaraajahalvaus. Yritys on perustettu vuonna 2001, ja sillä on toimipaikat USA:ssa, Israelissa ja Saksassa.

Linkistä voit katsoa hienon selviytymistarinan, jonka Rewalk teki mahdolliseksi. Genex on kuntoutusorganisaatio, joka räätälöi kuntoutusvälineet, hoidon yms. erilaisille kuntoutujille. Genex järjesti työssään vammautuneelle poliisille Rewalkin. Poliisi on palannut sen avulla työtehtäviinsä. Mahtava esimerkki.

Katso myös Peter-pojan ensimmäiset askeleet ReWalk:lla.

Katso tästä linkistä lisää ReWalk tarinoita.