Israelilainen startup-yritys on tehnyt huomattavan läpimurron vaikeiden palovammojen hoidossa

Israelilainen startup-yritys MediWound on kehittänyt vaikeiden palovammojen hoitoon merkittävän uuden hoitomenetelmän, jolla vältetään palovammojen leikkaushoito ja jossain tapauksissa jopa palaneen raajan amputaatio.

Tämä mielenkiintoinen lääketieteellinen läpimurto on herättänyt kiinnostusta ympäri maailmaa. Uutta hoitomuotoa ei käytetä ainoastaan tulipalon uhrien hoidossa, mutta sillä voidaan hoitaa myös terroristien pommi-iskun uhreja. Tämä kuulostaa liiankin hyvältä. Kuinka se toimii? Mitä se sisältää?

Katso linkistä, mitä MediWoundn toimitusjohtaja Gal Cohen kertoo uudesta metodista vakavien palovammojen ja kroonisten haavojen hoidosta, jossa käytetään ananasentsyymejä kuolleen kudoksen poistamiseksi ja näin vältetään kuolleen solukon leikkaaminen.

Lue uutinen: United With Israel

YouTube