Vuoden 2017 Euroviisuedustajat istuttavat puita Israelissa

Huhtikuun 5. päivä KKL-JNF järjesti tämän vuoden Eurovision laulukilpailuun osallistuville laulajille värikkään ja juhlallisen puunistutus seremonian Tzoran Presidentti metsässä. Hieno aurinkoinen sää ja keväinen kukkiva metsä toivottivat tervetulleeksi 50 esiintyjää 27 maasta ympäri Eurooppaa. He olivat tulleet jakaakseen yhteisen ainutlaatuisen kokemuksen istuttaessaan puita Israeliin.

”Olen innoissani, että olen Israelissa ja istutan puun, se on ihmeellinen tunne,” ilmoitti laulaja Artsvik Armeniasta.

Eurovision laulukilpailuun osallistujat olivat tulleet Israeliin neljäksi päiväksi. Vierailun aikana he kiersivät Jerusalemissa ja Tel Avivissa, ja konsertoivat Eurovisio faneille.
Virallinen vastaanotto pidettiin Herzliya Marina -hotellissa heti delegaation saavuttua Israeliin. KKL-JNFn edustaja puhui läsnäolijoille: ”Olemme iloisia, kun voimme esitellä teille houkuttelevia näkökulmia Israelista. Puun istutus ilmaisee sekä yhteyttä Israeliin että ympäristön suojelun tärkeyttä.

Puolan Euroviisuedustaja For Kasia Moś istutti puun ensimmäistä kertaa elämässään. ”Rakastan paljon luontoa ja ympäristöä, ja vietän paljon aikaa metsässä vaelteluun. Olen todella iloinen, että voin istuttaa puun,” hän kertoi. “Israel on kaunis maa, ihmiset ovat lämpimiä, ruoka erinomaista ja tunnen olevani tervetullut tänne,” hän lisäsi.

Lue koko artikkeli KKL:n sivulta

Katso video :