Taidetapahtumia Tel Avivissa

live-interactive-art-show Interaktiivinen taide-elämys Abraham Hostel -matkustajakodissa

Tel Avivissa Abraham Hostel -matkustajakodissa järjestetään 24 – 26. marraskuuta 2016 taidetapahtuma ”people painting”. Tapahtumassa vierailijat pääsevät osallistumaan taiteen tekemiseen. Tämä on jo kolmas kerta kun ”people painting” -tapahtuma järjestetään. Järjestäjät uskovat vahvasti taiteen voimaan. ”Aitoa taidetta tekevät aidot ihmiset, sanoja ei tarvita. Taide yhdistää meidät. Se saa ihmiset unelmoimaan yhdessä. Tällöin ei ole rajoja, ikää, sukupuolta, politiikkaa, uskontoa tai rotuja. Tässä taidenäyttelyssä jokainen on taitelija.” Näin järjestäjät kiteyttävät motiivinsa.

Installaatiot näytetään Abraham-matkustajakodin kellarikerroksessa. Siellä jokainen on kutsuttu osallistumaan taiteen tekemiseen yhdessä järjestäjien kanssa.

Lue lisää Secret Tel Aviv -sivuilta

 

art-2 Kaaosmaisen kaunis taidenäyttely Tender-radiokanavan tiloissa

Tender-radiokanava järjestää Tel Avivissa taidenäyttelyn, jossa esille on pantu paikallisten taitelijoiden teoksia. Tenderin tavoitteena on järjestää elävä tapahtuma, joka heijastaa aikaa ja hetkeä jossa olemme. Näyttely on Tender FM:n tiloissa, Jaffa Road 9:ssä, ja se alkaa 28 marraskuuta kestäen kuusi päivää.

Lue lisää Tenderin näyttelystä Secret Tel Aviv -sivulta

 

Tutustu Secret Tel Aviv -sivuille