Dada! Kaikki on Dadaa!

dadaTulevana sunnuntaina yli 400 Israelin julkisuuden henkilöä, liikemiehiä, taitelijoita sekä politiikkoja osallistuu Tel Aviv Museum of Art taidemuseon gaalailtaan, jota isännöi Ron Huldai, joka toimii Tel Avivin ja Jaffan pormestarina sekä museon kansainvälisen hallituksen puheenjohtajana. TAMAn (Tel Avivin Museum of Art) gaalajuhla on vuoden tärkein sosiaalinen tapahtuma Tel Avivissa.

Tapahtuma juhlistaa satavuotista Dada liikettä. Paikallisia taiteilijoita ovat Keren OrSharaabi, Miri Krispin, Franklin Tabares, Hananel Dikson, The Smartut ryhmä, sekä tanssin opiskelijoita Maslul ryhmästä, jonka koreografiasta vastaavat Yaniv Avraham ja Guy Shomroni. Ilta päättyy tanssiin ja musiikkiin.

Vieraat on myös kutsuttu tutustumaan museon tiloihin uudella ja yllätyksellisellä tavalla. He voivat herätellä sekä taiteellisia että kulinaarisia aistejaan, ja tämän kaiken ovat kattaneet keittiömestarit Paul Assenheim ja Talia Pevsner.

Tapahtuman on järjestänyt Dina Papo, joka vastaa museon julkisten asioiden sekä resurssien kehittämisestä, yhdessä gaalan puheenjohtajan Ruth Sheetritin ja komitean jäsenten Miriam Zeltzerin ja Tamar Rudichin kanssa.

Lue lisää Jerusalem Postista